Välkommen till nya Datadosen.se

Välkommen till nya Datadosen.se, vi som driver denna sida är passionerade för allt som har med IT och Data att göra. I dagsläget så är internet så pass stort så du kan praktiskt göra allt online, saker som vi aldrig trodde skulle gå tidigare, tex Handla Mat, Besöka Läkare, Spela på Casinon och Shoppa kläder. Ja allt går att göra, och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna och vad som händer. Därför känner vi att vi ville förmedla en riktigt bra blogg om allt mellan himmel och jord som har med internet och data att göra.

Vi som driver Datadosen.se har jobbat inom IT och Data i över 20 år och har lång erfarenhet av allt som har med hemsidor, spel, hosting och mycket mer att göra. Så du kan alltid ställa din fråga till oss på info@datadosen.se om du har några frågor eller funderingar. Vår första bloggpost kommer att släppas nu i veckan och vi kommer diskutera något super spännande! Vi hoppas därför att du kommer in igen och väljer att kolla på vår hemsida. 🙂

Här sitter vi just nu och skriver vår nya blogg!

Därför tycker vi att namnet datadosen.se passade oss perfekt, så om du har intresse av internet och mycket mer så tycker vi absolut du ska fortsätta läsa och lyssna på oss. Vi kommer inom kort att lansera en Youtube Kanal, en Podd och mycket annat spännande som behövs och finns i dagsläget.
Vad skulle du vilja läsa om? Lämna gärna förslag , vi kan det mesta och älskar att skriva och diskutera. Så låt förslagen flöda!

Skrivet och drivs av Mattias Kaneteg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *