Om Oss

Idag använder vi internet och dator mer än någonsin därför ville vi skapa en informationsplats där du enkelt kan ta del av det senaste i datorvärlden. Funderar du till exempel på vilken dator som är bäst för dig, hur du skyddar dig mot virus eller vilka program du skulle kunna ha nytta av? Då hittar du information om det här.

Vilka vi är

Vi som driver Datadosen är vad man skulle kunna kalla passionerade datanördar. Vi har jobbat med datorer i över 20 år men vi har definitivt inte tröttnat för det. Tvärtom älskar vi att ta del av alla nyheter i datavärlden. Vår förhoppning är att vi ska kunna dela information och väcka ditt intresse för ämnet. Det finns så mycket spännande att lära om datorer och nätet. I denna föränderliga bransch blir man aldrig helt fullärd.

Oavsett om du är ett erfaren användare av datorer precis som vi, eller om du är nybörjare och vill lära dig något nytt hoppas vi att du kommer att hitta vad du söker här. Eftersom vi till vardags jobbar med just data och IT är vi mitt i vad man skulle kunna kalla stormens öga. Händer något spännande inom datavärlden kan du vara säker på att vi kommer att skriva om det.

Vad vi gör

Som vi tidigare nämnde jobbar vi ju dagligen med datorer, något som är både en passion och ett intresse. Vår förhoppning är att kunna upplysa andra om att bli smartare dataanvändare. Det finns så många spännande lösningar och knep där ute som vi vill att du ska kunna ta del av. Oavsett om du vill lära dig mer om spel, program, hur sökoptimering fungerar eller något helt annat så hoppas vi kunna erbjuda dig den kunskapen här. Våra inlägg kommer med andra ord att handla om alla möjliga data- och internetrelaterade saker. Vi hoppas du ska trivas här hos oss!

Mattias Kaneteg – Founder of Datadosen.se